SERVICII

LOLIBRE

SERVICII

start-up

Proiectare CAD

Proiectare asistată de calculator în mediul virtual SolidWorks prin care ajutăm clienții noștri la crearea, modificarea, analiza și optimizarea produselor dorite de aceștia.

Modelarea 3D a evoluat într-un aspect esențial al oricărei dezvoltări a produsului, acționând ca fundație pentru proiectarea mecanica, simularea și fabricarea oricăror părți componente și ansambluri care afectează o gamă largă de industrii, produse și aplicații.

Firma noastră oferă servicii de consultanță pentru numeroase domenii de activitate cum ar fi: inginerie, cercetare, medicină, arhitectură, educație, modă, construcții, lucrări de artă, industria jocurilor și a jucăriilor etc.

proiectare CAD
simulari Solidworks

Simulări în mediul virtual

Valoarea testărilor virtuale constă în faptul că este mult mai economic a face modificări de proiectare la începutul ciclului de proiectare, când costul este redus. Când se începe realizarea de prototipuri, testări fizice sau validarea producției, costul crește exponențial.

 

Un proverb chinezesc spune că o imagine valorează mai mult decât o mie de cuvinte...

Noi spunem că un prototip 3D valorează mai mult decât o mie de imagini...

Oferim atât servicii interne de prototipare rapidă cu ajutorul imprimantelor 3D din dotare, cât și servicii externe furnizate de colaboratorii noștri pentru prototipuri din materiale metalice sau alte materiale specifice.


Prototipuri 3D

ingineria inversa
printare 3D

Inginerie inversă

Este o metodă ingenioasă de a modela cu precizie si rapiditate componente sau ansambluri existente care necesită: modelarea CAD deoarece piesa originală nu are modelul digital realizat sau dezvoltarea ulterioară a părții existente prin îmbunătățirea timpului de fabricație sau creșterea producției.

Alte motive ale proiectarii pieselor prin metoda ingineriei inverse pot fi: producerea de prototipuri rapide, crearea de cataloage 3D de obiecte sau controlul calității produselor.

Scanare 3D

Scanarea 3D este una dintre cele mai noi metode de reproducere sau măsurare a unui produs, iar instrumentul folosit poate măsura de la mii la milioane de puncte pe secundă, rezultatul masurătorilor purtând denumirea de „nor de puncte”.

Firma noastră oferă și serviciul de prelucrare și exportare în format CAD a obiectului scanat.

Avantajele scanării 3D sunt:

  • măsurători precise ale obiectului scanat;
  • informațiile scanate pot fi stocate și accesate oricând; 
  • viteza măsurătorilor.
scanare 3D
printare 3D

Printare 3D

Unele din cele mai populare obiecte pe care oamenii își doresc să le realizeze cu ajutorul unei imprimante 3D se încadrează in următoarele categorii: prototipuri, machete, materiale de promovare, reproducere piese funcționale, șabloane, matrițe, materiale didactice, figurine, obiecte artizanale, brelocuri etc.


Fiecare obiect realizat prin procedeul de printare 3D, indiferent de domeniul de activitate pentru care a fost executat, poate fi personalizat la cererea clientului.

Comunicare tehnică

  • Desene tehnice 2D
  • Liste de materiale
  • Manuale tehnice 
  • Instrucțiuni de utilizare
  • Animație și grafică industrială
  • Randări
  • Cataloage de prezentare
desen tehnic
software

Software personalizat

De la automatizarea proceselor de business prin software dedicat, până la dezvoltare web și aplicații mobile, înțelegem nevoile specifice companiei tale și avem expertiza necesară pentru a crea și implementa soluțiile la care până acum doar ai visat.

LOLIBRE

lorin@lolibre.com


©2019.

Toate drepturile rezervate

All rights reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept